22 svibnja, 2021

Author: Dr Gabriel's

2 minutes

Držite Svoj Šećer Pod Kontrolom Sa Berberinom!

Provjereno Prirodno Rješenje iz Drevne Kineske Medicine za Pošast Modernog Načina Života – Diabetes tip 2!

Berberin je prirodni ekstrakt (berberin hidroklorid) iz biljke Berberis Aristata koji se već preko 2000 godina uspješno koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao rješenje kod povišenog nivoa šećera u krvi. Berberin djeluje tako što poboljšava funkcije stanica gušterače, čime utiče na njihovo stvaranje i lučenje inzulina (djeluje aktiviranjem enzima AMPK-a, modulirajući sekreciju hormona inzulina i djelujući na beta stanice Langerhansovih otočića gušterače).

Jako bitne funkcije berberina su da povećava osjetljivost inzulina na šećer, pomaže kod razgradnje šećera unutar stanica, smanjuje proizvodnju šećera u jetri i usporava razgradnju ugljikohidrata u crijevima.

Za još brže rezultate specijalno smo pojačali berberin sa cejlonskim cimetom.

Cejlonski cimet sadrži antioksidativna svojstva koja pomažu u podržavanju imunološke- funkcije i održavanja zdravog nivoa šećera u krvi.

Ono što možete očekivati unutar 4 sedmice redovne upotrebe je: 

  • Prirodna regulacija šećera u krvi i održavanje nivoa šećera u granicama normale
  • Poboljšanje funkcije gušterače
  • Smanjenje oksidativnog stresa
  • Poboljšanje imunološke funkcije
  • Kontrolu i održavanje normalne tjelesne mase

 

SPECIJALNO FORMULIRANA Kombinacija Berberina i cejlonskog cimeta dolazi u formi vegetarijanskih kapsula (350mg Berberina po kapsuli) u praktičnom pakovanju od 60 komada po PROMO cijeni od 29,00KM Naše kapsule sadrže berberin hidroklorid, oblik koji je široko proučavan i koji tijelo može lakše apsorbirati.

Način uzimanja: 2-3 kapsule dnevno

Čuvati na sobnoj temperaturi

Upozorenja: Ne uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Ako uzimate lijekove za snižavanje šećera u krvi, ili bolujete od bilo koje bolesti, konzultirajte se sa svojim doktorom prije uzimanja. Ne uzimati ako bolujete od auto-imunih bolesti niti ako uzimate imunosupresivne terapije. Držite van dohvata djece.