7 travnja, 2022

Author: Dr Gabriel's

2 minutes

Misleći na vaše zdravlje, Dr Gabriel`s ovog proljeća predstavlja dva nova proizvoda.

Dr Gabriel`s Ginko Biloba, za bolje pamćenje i intelektualne sposobnosti.
Ova drevna biljka djeluje na poboljšanje iskoristivosti kisika i tako poboljšava pamćenje, koncentraciju i druge mentalne sposobnosti. Ginko Biloba je namijenjen za prirodnu potporu u slučaju psihičkih napora, koncentraciji i pamćenju, cirkulaciji u rukama i nogama, učenju i održavanju normalne moždane aktivnosti.

Redovnom upotrebom Ginkgo Bilobe možete očekivati:
✅ Bolje pamćenje i intelektualne sposobnosti
✅ Bolje raspoloženje, bez osjećaja straha i napetosti
✅ Smanjenje vrtoglavica i šuma u ušima
✅ Poboljšano spavanje
✅ Poboljšanje cirkulacije mozga

Dok se proizvod Ginko Biloba dobiva iz ekstakta same biljke Dr Gabriel`s Eliminator Teških Metala je specijalno razvijena formula na bazi spiruline i klorele.

Dr Gabriel`s Eliminator Teških Metala dolazi u formi vegetarijanskih kapsula (250mg/ Spiruline i 250mg/Klorele po kapsuli).

Spirulina i klorela u sebi sadrže fitonutrijente koji na sebe vežu otrove i teške metale (živu, olovo, aluminij, kadmij) i uklanjnju ih iz organizma. Prisutnost teških metala u tijelu povezana je s pojavom niza bolesti.

Simptomi trovanja živom – Nedostatak koordinacije, slabost mišića, poteškoće sluha i govora, oštećenje živaca u rukama i licu, promjene vida i problemi sa hodanjem.
Simptomi trovanja olovom – Konstipacija, agresivno ponašanje, problemi sa spavanjem, razdražljivost, visoki krvni pritisak, gubitak apetita, anemija, glavobolja, umor, gubitak pamćenja i gubitak razvojnih vještina kod djece.
Simptomi trovanja arsenom – Mučnina, povraćanje, dijareja, mrlje na koži, kao što su bradavice ili lezije, neobičan srčani ritam i mišićni grčevi.

Redovnom upotrebom Dr Gabriel`s Eliminator Teških metala možete očekivati:
✅ Uklanjanje teških metala i otrova iz tijela
✅ Uklanjanje štetnih i toksičnih tvari iz tijela
✅ Bolje probavne procese
✅ Veće nivo energije za svakodnevni rad
✅ Smanjenje osjećaja umora i iscrpljenosti

Noviteti dolaze u formi vegetarijanskih kapsula u praktičnom pakovanju od 60 komada, Bez GMO, Bez glutena, Bez umjetnih sastojaka i Bez soje. 100% prirodni proizvodi, proizvedeni u BiH.