Kako postati član Dr Gabriel's Kluba

Unutar firme K+G+H d.o.o sa sjedištem u Mostaru, proizvodi Dr Gabriel’s nalaze se već više od 15 godina.

Dr Gabriel’s proizvodi su prirodni proizvodi namijenjeni onima koji traže prirodno rješenje za probleme savremenog čovjeka.

Naša želja i cilj od početka su bili da svojim 100% prirodnim proizvodima, uz obilje savjeta i informacija, podignemo nivo života naših građana (konzumenata, korisnika proizvoda) na jedan bolji i veći nivo. Iz tog razloga su svi naši proizvodi 100 % prirodni, rađeni u malim serijama, sa potpunom garancijom povrata novca za sve one koji ne budu zadovoljni kvalitetom i učinkovitošću naših proizvoda. Ono što važi za sve proizvode je da se mogu koristiti ukoliko niste alergični na neki od sastojaka, a njihova učinkovitost u velikoj mjeri zavisi od toga kako se koriste, kao i od vaše svijesti o tome da poboljšanje stanja zavisi i od vas te od promjene nekih loših navika koje su sastavni dio života svakog savremenog čovjeka.

Naš zadatak je da upravo ukažemo na neke od tih loših navika (vezanih za ishranu, fizičku aktivnost i sl.) a zatim, preporukom proizvoda, doprinesemo boljitku.

Proizvodi se preporučuju koristiti i preventivno kako bi spriječili ili usporili nastanak određenog problema.

Ako ste odgovorni, odlično komunicirate, volite timski rad i prodaju, pozivamo Vas da se pridružite se Dr Gabriel’s Klubu. 

Za kvalitetan rad i prezentaciju naših proizvoda bitna je edukacija i aktivna suradnja sa Team Liderom, kako biste se kvalitetno upoznali sa načinom rada naše prodajne mreže i Dr Gabriel’s proizvoda, od kojih trenutno imamo oko 85 u ponudi.

Na samom početku rada, vaš Team Lider je osoba koja će vam biti na raspolaganju i koja će vam pomoći kod svih nejasnoća vezanih za rad i poslovanje.

Postanite Novi Član i uživajte u Nagradnom programu koji smo pripremili za Nove Članove!