8 svibnja, 2018

Author: Dr Gabriel's

3 minutes

75 % žena u svom životu barem jednom osjeti simptome kandidijaze ili vaginalne gljivične infekcije za koju je odgvorna gljivica Candida albicans, koja je prisutna u vaginalnoj i crijevnoj flori pa čak i u zdravim uvijetima.

Pojava gljivičnog oboljenja ili kandidijaze najčešća je par dana prije ili poslije menstruacije, tijekom menstruacije, nakon spolnog odnosa, u trudnoći, nakon terapije antibioticima i kortikosteroidima, kod bolesti, nekontrolisanog dijabetesa, te kod oslabljenog imuniteta.

Da li imate gljivično oboljenje ili kandidijazu mozete utvrditi po slijedećim simptomima:

  1. Svrab stidnice koji se nekad proširi i na područje oko rektuma.
  2. Bijeli vaginalni iscjedak koji nema neki specifičan izgleda ali je često gust i sirast (iako ga u nekim slučajevima nema)
  3. Za vrijeme mokrenja osjećate peckanje i žarenje spolovila ponekad dosta jako , te oteknuće i crvenilo spolovila i pojava napuklina na užarenoj sluzokoži.
  4. Moguća bol pri spolnom odnosu

U većine žena simptomi su isti iako može biti odstupanja, kod neke ne mora biti iscjetka, je žarenje , bol i neugodnost prisutna pri mokrenju dok kod nekih može biti obrnuto. Pravila nema i svaki organizam je drugačiji.

Većina žena koje su imale kandidijazu opet se u životu s njom susretne, jer većina onog sto je dostupno u apotekapa problem ne riješava trajno. Kod liječenja od kandidijaze prirodnim putem kako biste se riješili toga potrebno je povesti i računa o prehrani tako što ćete izbaciti slatkiše, šećere, čokolade, kolače i sve ugljikohidrate koji se u našem organizmu pretvore u šećere.

Možda niste znali ali od kandidijaze možete se izliječiti i na potpuno prirodan način bez tableta koje imaju određen period konzumiranja, s prirodom ne mozete nikada pogrijesiti jer ono iz prirode mozete koristiti cijeli život i donijet će Vam mnoge prednosti i dobrobiti za Vaše vaginalno kao i za cijelokupno zdravlje organizma.

Jedna od najsnažnijih, antibakterijskih, antivirusnih, anti gljivičnih prirodnih ulja su ulje čorokota, odnosno ulje crnog kima, ulje nevena, ulje kantariona te ulje divljeg origana.

Ono sto možete učiniti protiv kandidijaze jeste odabrati prirodno sredstvo koje će Vas tog problema riješiti trajno. Ulje crnog kima ili čorokota djeluje na problem iznutra jer se konzumira oralno te ubija gljivice Candida albicans, ulje nevena i kantariona možete korstiti da namažete stidnicu, tamponirate i tako umanjite crvenilo, peckanje svrabež i iritaciju stidnog mjesta. To nipošto ne smijete raditi s kremama koje uzmete a na bazi su kantariona i nevena s kremom smijete samo mazati vanjski dtidni dio, ali ne tamponirati ili nanositi kremu u rodnicu, samo u slucaju ako se radi o prirodnom ulju koje nema nikakvih dodataka i aroma. Konzumiranje ulja origana taodjer ima antibakterijsko, antviruso i antibakterijsko djelovanje te je jedan od najjačih prirodnih antibiotika takodjer ce pridonijeti jako mnogo u borbi protiv kandidijaze. Moćan je prirodni antiseptik, ukoliko uzimate esencijalno ulje origana koristit ćete ga na način da ćete dodati svega dvije kapi u ulje kantariona i nevena te umočiti tampon, i uložak. Tampon zatim staviti u rodnicu držati preko noći, kao i uložak na stidnicu.

Takodjer vrlo dobro je ispirati stidno mjesto kao i rektum, polni organ i oko njega čajem od nevena, kamilice, čajevca, vrkute, stolisnika.

Kao žena , nebitno da li ste u reproduktivnoj ili u nereproduktivnoj fazi života jako je važno da vodite računa o svom Vaginalnom zdravlju, idete na redovne preglede kod Vašeg ginekologa te brigom za sebe i vodeći računa o redovnim posjetama ginekologu i uz pomoć preventivnih mjera prirodnim proizvodima svest cete na minimum rizike od nekih vaginalnih oboljenja.

Preuzmite odgovornost za Vaše zdravlje, ne samo vaginalno nego cjelokupno i vodite računa o njemu jer zdravlje je najbolja investicija.

Jer mi brinemo.

Vaš Dr Gabriels team

Klikom na slijedeće nazive možete naručiti te proizvode:

ELIMINATOR KANDIDE

eliminator gljivica kandide

ULJE NEVENA

ORGANSKO ULJE DIVLJEG ORIGANA SPREMNO ZA UZIMANJE

ESENCIJALNO ULJE DIVLJEG ORIGANA

ULJE ČOROKOTA (ulje crnog kima)