Naša Priča

Od 2006. godine, pod sloganom “ ČINIMO DOBRO DRUGIMA” naša strast je pomagati klijentima da dostignu visoki nivo kvalitete života kroz prirodna rješenja za moderne zdravstvene probleme savremenog čovjeka.
.
Dr Gabriel`s  prirodni proizvodi postaju vaši saveznici kad osjetite potrebu posvetiti se sebi i svom zdravlju te unaprijediti kvalitetu svog života. Svi naši proizvodi su 100 %  prirodni vrhunske kvalitete, proizvedeni pod strogo kontroliranim uvjetima u našoj proizvodnji u Mostaru.

Posjedujemo sve neophodne certificate i pratimo svjetske trendove kada je u pitanju prirodna proizvodnja.

Naša misija je poboljšati kvalitetu života i blagostanje svojih klijenata koristeći prednosti i blagodati iz prirode.
 
U ponudi imamo preko 80 proizvoda, svakom od njih utkani su najbolji sastojci iz prirode, najkvalitetniji med koji je baza mnogih naših proizvoda, ulja visoke kvalitete, kao i domaće i uvozne biljke uz strogu kontrolu porijekla i kvalitete.  

Vrijedi tim naše prodaje  kupcima se trudi približiti prednosti i benefite svakog proizvoda uz adekvatno savjetovanje o njihovom korištenju i načinu upotrebe.

Upornošću i vrijednim radom konstantno smo posvećeni na proširenju našeg proizvodnog asortimana.
S ponosom prvi u BiH imamo vlastitu proizvodnju za Uljne kapsule.

Uljne kapsule su idealne za jednostavnu konzumaciju, lako probavljive, neutraliziraju intenzivan okus ulja, čime smo omogućili našim kupcima Nove proizvode kao što su npr: Dr Gabriel`s Ulje Čorokota u kapsulama.

Naša garancija povrata novca svjedoči o ozbiljnosti naše namjere da vam prije svega pomognemo i olakšamo. Garancija vrijedi i u slučaju da niste zadovoljni s ukusom proizvoda ili da ste iskoristili čitavo pakovanje.
Vaše zdravlje je na prvom mjestu, jer je zdravlje najvažnija investicija za čovjeka.

Za naše vjerne kupce uz popunjenu “Knjižicu lojalnosti” poklanjamo jedan besplatan proizvod od 3 ponuđena izaktuelnog kataloga.

Pratite vijesti Dr Gabriel`s -a  jer donosimo zanimljive informacije i priče o tome kako poboljšati svoje zdravlje, osjećati se bolje, izgledati ljepše i uživati u blagodatima iz prirode.

Za sva pitanja i informacije koje vam trebaju, stojimo Vam na raspolaganju.

Dr Gabriel’s