18 siječnja, 2022

Author: Dr Gabriel's

4 minutes

Početak je godine i važnih odluka po zdravlje! Upravo sad najodlučniji smo nešto promijeniti u svom životu, a dovođenje kilaže pod kontrolu jedna je od najčešćih novogodišnjih odluka.

Odlučite se za 100% zdravo mršavljenje s Dr Gabriel`s Shake & Slim.
Dr Gabriel`s Shake & Slim djeluje na principu popunjavanja volumena želuca unutar par minuta poslije uzimanja s tekućinom (u obliku ukusnog shake-a, s okusom čokolade) ostavljajući vrlo malo prostora za obrok. Zato se produkt uzima 20-tak minuta prije normalnog obroka, jer se stomak fizički popuni hranom koja nosi nula (0) kalorija, želudac pošalje signal mozgu da je pun i izazivajući osjećaj sitosti!
Ovo su REZULTATI koje možete očekivati u roku od 30 dana redovne upotrebe po uputama:
 Gubitak viška kilograma u prosjeku 4-6kg i to masti, a ne vode
 Struk uži do 8 cm za prosječnu osobu
 Zdravo mršanje bez osjećaja gladi ni želje za dodatnom hranom
 Zdravo mršanje bez osjećaja agonije
 Više samopouzdanja jer rezultati govore za sebe (pogotovo u ogledalu)
 Vaša okolina Vam dijeli kompliment za Vaš novi izgled
1. Popuni stomak fizički sa hranom koja nosi nula (0) kalorija:
Dr Gabriel`s Shake & Slim proizvod za zdravo mršavljenje na bazi Indijskog trputca (psyllium ljuspice) koji stomak fizički popuni harnom tako što svaka ljuspica u doticaju s tečnošću nabubri. Uz dodatak algi koje tope salo sa trbuha. Vrlo je ukusan i može se konzumirati i kao puding. Ukoliko volite kakao ovo će postati vaš  omiljeni proizvod za zdravo mršanje. U pitanju su u potpunosti prirodna i iznimno zdrava biljna vlakna, koja mogu apsorbirati 75x više tekućine u odnosu na svoju masu, pri čemu se formira stomaku prijateljska kaša.

Djeluje na principu popunjavanja volumena želuca unutar par minuta poslije uzimanja s tekućinom (u obliku ukusnog shake-a) ostavljajući vrlo malo prostora za obrok.

2. Ubrzava metabolizam i sagorijevanje masti:

Prirodni sastojak za ubrzavanje metabolizma i topljenje masti povećava brzinu sagorijevanja masnih naslaga unutar stomaka bez ometanja nervnog sistema (većina kapsula za mršanje uzrokuje prekomjernu stimulaciju nervnog sistema u tolikoj mjeri da se nemoguće dobro naspavati).

Hrani tijelo svim zdravim sastojcima u koncentriranoj formi, tako da pruža zadovoljstvo bez gubitka mišićne mase:

U pitanju je svježi, sušeni pčelinji polen.  Pčelinji polen je najmanje 30% čisti protein i sadrži bogate zalihe minerala i vitamina i toliko je siguran i nježan za probavni sistem.

NAČIN UPOTREBE: 

Dr Gabriel`s Shake & Slim se uzima 3x dnevno. Kao zamjena za bilo koja 2 normalna obroka (ma primjer doručak i ručak), a treći put ga uzimate 20-30 minuta prije preostalog obroka, kojeg iza trećeg uzimanja jedete normalno.  Možete zamijeniti bilo koja 2 obroka u danu po svojoj želji. Pokušajte uvijek zamijeniti iste obroke.

Napomena: Dr Gabriel`s Shake & Slim sadrži vlakna, proteine i minerale koji se inače nalaze u potpunom obroku i fizički će Vas zasititi, tako da nećete osjećati glad.

U ovisnosti koje mlijeko koristite, efekt mršanja se može pojačati ako koristite: 

a) svježe domaće mlijeko – najbolje

b) svježe mlijeko koje možete kupiti u radnjama – vrlo dobro

c) mlijeko iz tetrapaka ili mlijeko sa niskim nivoom masti – najmanje preporučljivo, ali se može koristiti

DOZIRANJE: 

  1. Promućkajte pakovanje sa prahom prije svake upotrebe i stavite 1 veliku supenu kašiku praha (12 grama)  u suhu čašu za pravljenje shake-a i dodajte na njega 250 ml mlakog mlijeka.
  2. Protresite čašu što brže i u roku od 45 -50 sekundi od početka miješanja, popijte čitav sdaržaj. Ako nemate čašu za shake, možete koristiti električni mješač ili blender. Dr Gabriel`s Shake & Slim ne ostavljati u čaši duže od 40 do 50 sekundi, jer će se zgusnuti i pretvoriti u kašu, koju onda trebate konzumirati kašikom.

Za brže rezultate izbjegavajte međuobroke, ako osjetite glad uzmite dodatnu čašu  Shake & Slim-a.

Unutar pakovanja Dr Gabriel`s Shake & Slim dobivate i Detaljne upute o načinu upotrebe i doziranja, kao i PRIRUČNIK  koji će biti vaša podrška u procesu mršanja, a gdje možete pročitati Program od 8 koraka “Kako da sagorite još više masti bez gladovanja”,  više o važnosti fizičke vježbe i važnosti doručka +  Tabela kako bi pratili svakodnevni napredak.

UPOZORENJA: 

NE UZIMATI SADRŽAJ PAKOVANJA (PRAH) DIREKTNO U USTA BEZ TEKUĆINE.

UVIJEK PRVO PROMJEŠAJTE PRAH SA BAREM 250ml MLIJEKA I TEK ONDA GA POPIJTE!

PRODUKT SADRŽI PČELINJI POLEN –  NE UZIMATI AKO STE ALERGIČNI NA PČELINJE PROIZVODE.

AKO IMATE NEKO OZBILJNO MEDICINSKO STANJE, PRIJE UPOTREBE SE KONZULTIRAJTE SA SVOJIM DOKTOROM. ČUVATI DALJE OD JDECE, NIJE NAMIJENJENO TRUDNICAMA.

Cijena pakovanja Dr Gabriel`s Shake & Slim dovoljna za 7 dana upotrebe je 23,50 KM.

Mi u Dr Gabriel`s-u proizvodimo Shake & Slim od sirovine do finalnog proizvoda, koje je popraćeno svim rigoroznim kontrolama i certifikatima.

[wpb-product-slider product_type=”id” id=”144″]