Berberin sa cejlonskim cimetom – 60 vegetarijanskih kapsula

32,60 KM

BERBERIN JE PRIRODNI EKSTRAKT (BERBERIN HIDROKLORID) IZ BILJKE BERBERIS ARISTATA KOJI SE VEĆ PREKO 2000 GODINA USPJEŠNO KORISTI U TRADICIONALNOJ KINESKOJ MEDICINI KAO RJEŠENJE KOD POVIŠENOG NIVOA ŠEĆERA U KRVI.

 

BERBERIN DJELUJE TAKO ŠTO POBOLJŠAVA FUNKCIJE STANICA GUŠTERAČE, ČIME UTIČE NA NJIHOVO STVARANJE I LUČENJE INZULINA (DJELUJE AKTIVIRANJEM ENZIMA AMPK-A, MODULIRAJUĆI SEKRECIJU HORMONA INZULINA I DJELUJUĆI NA BETA STANICE LANGERHANSOVIH OTOČIĆA GUŠTERAČE).

 

JAKO BITNE FUNKCIJE BERBERINA SU DA POVEĆAVA OSJETLJIVOST INZULINA NA ŠEĆER, POMAŽE KOD RAZGRADNJE ŠEĆERA UNUTAR STANICA, SMANJUJE PROIZVODNJU ŠEĆERA U JETRI I USPORAVA RAZGRADNJU UGLJIKOHIDRATA U CRIJEVIMA.

 

ZA JOŠ BRŽE REZULTATE SPECIJALNO SMO POJAČALI BERBERIN SA CEJLONSKIM CIMETOM.

CEJLONSKI CIMET SADRŽI ANTIOKSIDATIVNA SVOJSTVA KOJA POMAŽU U PODRŽAVANJU IMUNOLOŠKE- FUNKCIJE I ODRŽAVANJA ZDRAVOG NIVOA ŠEĆERA U KRVI.

 

ONO ŠTO MOŽETE OČEKIVATI UNUTAR 4 SEDMICE REDOVNE UPOTREBE JE:

  • PRIRODNA REGULACIJA ŠEĆERA U KRVI I ODRŽAVANJE NIVOA ŠEĆERA U GRANICAMA NORMALE
  • POBOLJŠANJE FUNKCIJE GUŠTERAČE
  • SMANJENJE OKSIDATIVNOG STRESA
  • POBOLJŠANJE IMUNOLOŠKE FUNKCIJE

KONTROLU I ODRŽAVANJE NORMALNE TJELESNE MASE

SPECIJALNO FORMULIRANA KOMBINACIJA BERBERINA I CEJLONSKOG CIMETA DOLAZI U FORMI VEGETARIJANSKIH KAPSULA (350MG BERBERINA PO KAPSULI) U PRAKTIČNOM PAKOVANJU OD 60 KOMADA PO PROMO CIJENI OD 29,00KM NAŠE KAPSULE SADRŽE BERBERIN HIDROKLORID, OBLIK KOJI JE ŠIROKO PROUČAVAN I KOJI TIJELO MOŽE LAKŠE APSORBIRATI.

NAČIN UZIMANJA: 2-3 KAPSULE DNEVNO

ČUVATI NA SOBNOJ TEMPERATURE

BEZ GMO, BEZ GLUTENA, BEZ UMJETNIH SASTOJAKA BEZ SOJE

UPOZORENJA: NE UZIMATI AKO STE TRUDNICA ILI DOJILJA. AKO UZIMATE LIJEKOVE ZA SNIŽAVANJE ŠEĆERA U KRVI, ILI BOLUJETE OD BILO KOJE BOLESTI, KONZULTIRAJTE SE SA SVOJIM DOKTOROM PRIJE UZIMANJA. NE UZIMATI AKO BOLUJETE OD AUTO-IMUNIH BOLESTI NITI AKO UZIMATE IMUNOSUPRESIVNE TERAPIJE. DRŽITE VAN DOHVATA DJECE.

 

Povezani proizvodi