SKLONI STE PREHLADAMA, INFEKCIJAMA LII ALERGIJAMA? UZ BETA GLUCAN OJAČAJTE ORGANIZAM I USPJEŠNO SE IZBORITE SA SVIMA NJIMA!

BETA GLUCAN PRVI PUT JE IZOLIRAN 1968. GODINE IZ ĆELIJSKE STIJENKE KVASCA – SACCHAROMYCES CEREVISIAE. SNAGA BETA GLUCANA OGLEDA SE U TOME ŠTO AKTIVIRA MAKROFAGE – ĆELIJE KOJE POTIČU IMUNOLOŠKU AKTIVNOST, TE SE PREPORUČUJE OSOBAMA KOJE SU SKLONE ČESTIM INFEKCIJAMA, PREHLADAMA I ALERGIJAMA. AKTIVIRANI MAKROFAGI MOGU PRONAĆI, PREPOZNATI I UKLONITI SVE ŠTETNE SUPSTANCE U ORGANIZMU. S RAZLOGOM JE BETA GLUCAN POZNAT KAO JEDAN OD NAJČEŠĆE KORIŠTENIH SASTOJAKA U DODACIMA PREHRANI.

BETA GLUCAN PREPORUČUJE SE I DJECI I ODRASLIMA, I TO PREVENTIVNO, ZA VRIJEME TRAJANJE INFEKCIJE ILI NAKON BOLESTI ZA BRŽI OPORAVAK. OSIM ŠTO JE SNAŽAN OSLONAC U BORBI PROTIV INFEKCIJA I PREHLADA VRLO JE UČINKOVIT ZA REGULACIJU ŠEĆERA I MASNOĆE U KRVI.

REDOVNA UPOTREBA BETA GLUKANA MOŽE POMOĆI KOD :

  • JAČANJA IMUNITETA
  • RJEŠAVANJA SIMPTOMA HRONIČNOG UMORA
  • REGULISANJA ŠEĆERA U KRVI I RAZINE HOLESTEROLA
  • ODRŽAVANJA ZDRAVLJA SRCA

BEZ GMO, BEZ GLUTEN, BEZ UMJETNIH SASTOJAKA, BEZ SOJE

DR  GABRIEL`S BETA GLUCAN – DESNA RUKA VAŠEG IMUNITETA DOLAZI U FORMI VEGETARIJANSKIH KAPSULA (500MG/BETA GLUKANA PO KAPSULI) U PRAKTIČNOM PAKOVANJU OD 60 KOMADA.

NAČIN UZIMANJA:  2  KAPSULE DNEVNO

ČUVATI NA SOBNOJ TEMPERATURI!

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE

SVI NAŠI PROIZVODI SU POD 100% – TNOM GARANCIJOM. TOLIKO SMO SIGURNI U SVAKI OD NAŠIH PROIZVODA DA ZNAMO DA ĆETE BITI ODUŠEVLJENI AKO UPOTRIJEBITE CIJELO PAKOVANJE. GARANCIJA VRIJEDI ČAK U SLUČAJU DA NISTE ZADOVOLJNI PROIZVODOM IAKO STE ISKORISTILI PAKOVANJE. JEDNOSTAVNO NAZOVITE ZA POTPUNI POVRAT NOVCA.

UPOZORENJA: SAMO ZA ODRASLE IZNAD 18 GODINA. NE UZIMATI AKO STE TRUDNICA ILI DOJILJA. AKO UZIMATE LIJEKOVE, ILI BOLUJETE OD BILO KOJE BOLESTI, KONZULTIRAJTE SE SA SVOJIM DOKTOROM PRIJE UZIMANJA. NE UZIMATI AKO BOLUJETE OD AUTO-IMUNIH BOLESTI NITI AKO UZIMATE IMUNOSUPRESIVNE TERAPIJE. NE UZIMATI AKO PIJETE LIJEKOVE ZA RAZRJEĐIVANJE KRVI. DRŽITE VAN DOHVATA DJECE.

 

Povezani proizvodi