Divlja Borovnica – 60 vegetarijanskih kapsula

29,40 KM

DIVLJA BOROVNICA- ISTINSKI PRIJATELJ VAŠEG VIDA I NAJBOLJI ALAT ZA POBOLJŠAVANJE FUNKCIJA MOZGA!

OVA NAMIRNICA VEĆ GODINAMA IMA VRLO VAŽNO MJESTO ZAHVALJUJUĆI LJEKOVITOM DJELOVANJU NA LJUDSKI ORGANIZAM, A SVRSTAVA SE MEĐU PET NAJZDRAVIJIH PRIRODNIH NAMIRNICA NA SVIJETU.

EKSTRAKT DIVLJE BOROVNICE, MOĆNA JE NAMIRNICA ZA MOZAK, POBOLJŠAVA UČENJE, KONCENTRACIJU I RAD MOZGA. ZAHVALJUJUĆI SASTOJKU ANTOCIJANINU, EKSTRAKT DIVLJE BOROVNICE IMA DUGU TRADICIJU U POMOĆI OKO OČNIH BOLESTI, POTIČU REGULACIJU STANICA RETINE, TE SPRJEČAVAJU KRATKOVIDNOST.

MNOGE STUDIJE DOKAZALE SU KAKO DIVLJE BOROVNICE POZITIVNO UTJEČU NA REGULACIJU ŠEĆERA U KRVI. ZA RAZLIKU OD OBIČNIH BOROVNICA, DIVLJE BOROVNICE U SVOM SASTAVU IMAJU 30% MANJE ŠEĆERA TE OBILUJU SA DVOSTRUKO VIŠE ANTIOKSIDANSA. POZNATE SU PO TOME ŠTO ČISTE ORGANIZAM OD SLOBODNIH RADIKALA, TOKSIČNOSTI I DJELUJU ANTIUPALNO. PROTUUPALNA SVOJSTVA DIVLJIH BOROVNICA MOGU SMANJITI UKUPNU UPALU, UKLJUČUJUĆI GINGIVITIS KOJI SE ČESTO POVEZUJE SA SRČANIM BOLESTIMA.

OVAJ JAKI ANTIOKSIDANT MOŽE POMOĆI KOD:
• REGULACIJE NIVOA ŠEĆERA U KRVI
• POBOLJŠANJA VIDA
• POBOLJŠANJA RADA MOZGA
• POBOLJŠANJA CIRKULACIJE U KRVI

BEZ GMO, BEZ GLUTENA, BEZ UMJETNIH SASTOJAKA, BEZ SOJE
DR GABRIEL`S EKSTRAKT DIVLJE BOROVNICE – DOLAZI U FORMI VEGETARIJANSKIH KAPSULA (500MG/ EKSTRAKTA DIVLJE BOROVNICE PO KAPSULI) U PRAKTIČNOM PAKOVANJU OD 60 KOMADA

NAČIN UZIMANJA: 2-4 KAPSULE DNEVNO

ČUVATI NA SOBNOJ TEMPERATURI!
100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE
SVI NAŠI PROIZVODI SU POD 100% – TNOM GARANCIJOM. TOLIKO SMO SIGURNI U SVAKI OD NAŠIH PROIZVODA DA ZNAMO DA ĆETE BITI ODUŠEVLJENI AKO UPOTRIJEBITE CIJELO PAKOVANJE. GARANCIJA VRIJEDI ČAK U SLUČAJU DA NISTE ZADOVOLJNI PROIZVODOM IAKO STE ISKORISTILI PAKOVANJE. JEDNOSTAVNO NAZOVITE ZA POTPUNI POVRAT NOVCA.

UPOZORENJA: SAMO ZA ODRASLE IZNAD 18 GODINA. NE UZIMATI AKO STE TRUDNICA ILI DOJILJA. AKO UZIMATE LIJEKOVE, ILI BOLUJETE OD BILO KOJE BOLESTI, KONZULTIRAJTE SE SA SVOJIM DOKTOROM PRIJE UZIMANJA. NE UZIMATI AKO BOLUJETE OD AUTO-IMUNIH BOLESTI NITI AKO UZIMATE IMUNOSUPRESIVNE TERAPIJE. DRŽITE VAN DOHVATA DJECE. NE UZIMATI AKO IMATE ALERGIJU NA SASTOJKE.

Povezani proizvodi