VRATITE SVOME TIJELU POTREBNU ENERGIJU I VITALNOST UZ KOENZIM Q10!

KOENZIM Q10 JE MOLEKULA KOJA POSTOJI U SVAKOJ STANICI NAŠEG TIJELA. JEDNA OD PRIMARNIH FUNKCIJA KOENZIMA Q10 JE POMOĆ U STVARANJU ENERGIJE SVAKOJ STANICI U ORGANIZMU I SMANJENJE OKSIDATIVNIH OŠTEĆENJA.

MA VRLO VAŽNU ULOGU U ODRŽAVANJU VITALNOSTI ORGANIZMA I JEDAN JE OD NAJVAŽNIJIH SASTOJAKA ZA ODRŽAVANJE MLADENAČKOG IZGLEDA.

OSOBE S ODREĐENIM BOLESTIMA, POPUT ZATAJENJA SRCA, VISOKOG KRVNOG TLAKA, BOLESTIMA JETRE I PLUĆA, PARKINSONOVE BOLESTI, INFEKCIJA KRVI, ODREĐENIH BOLESTI MIŠIĆA I NAJČEŠĆE IMAJU NIŽE RAZINE KOENZIMA Q10.  UTVRĐENO JE DA SE STARENJEM KOLIČINA KOENZIMA Q10 U ORGANIZMU SNIŽAVA  ZA OKO 30% U DOBI OD 40 DO 60 GODINA, TE SU MNOGE STUDIJE POKAZALE KORISTI OD SVAKODNEVNOG KONZUMIRANJA COQ10.

ISTRAŽIVANJA SU POKAZALA DA REDOVNO KORIŠTENJE SAMO 200MG COQ10 DNEVNO MOŽE DOVESTI DO :

  • JAČANJA FUNKCIJE MOZGA I SRCA 
  • RJEŠAVANJA PROBLEMA OKO PLODNOSTI ( ZA ŽENE I MUŠKARCE )
  • PODIZANJA NIVOA ENERGIJE TIJELA I BOLJIH SPORTSKIH  REZULTATA
  • SMANJENJA MIGRENA
  • ZAŠTITE OD BOLESTI POVEZANIH SA STARENJEM
  • POBOLJŠANJA RADA JETRE I PLUĆA

BEZ GMO,  BEZ GLUTEN, BEZ UMJETNIH SASTOJAKA, BEZ SOJE

DR GABRIEL`S COQ10 – DOLAZI U FORMI VEGETARIJANSKIH KAPSULA (100MG/ COQ10 (UBIQUINONE)  PO KAPSULI) U PRAKTIČNOM PAKOVANJU OD 60 KOMADA.

PREPORUČUJE SE POSEBNO STARIJIM DOBNIM SKUPINAMA, OSOBAMA SKLONIM LOŠEM IMUNITETU, PROFESIONALNIM SPORTAŠIMA. 

NAČIN UZIMANJA:  2 – 3 KAPSULE DNEVNO

ČUVATI NA SOBNOJ TEMPERATURI!

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE

SVI NAŠI PROIZVODI SU POD 100% – TNOM GARANCIJOM. TOLIKO SMO SIGURNI U SVAKI OD NAŠIH PROIZVODA DA ZNAMO DA ĆETE BITI ODUŠEVLJENI AKO UPOTRIJEBITE CIJELO PAKOVANJE. GARANCIJA VRIJEDI ČAK U SLUČAJU DA NISTE ZADOVOLJNI PROIZVODOM IAKO STE ISKORISTILI PAKOVANJE. JEDNOSTAVNO NAZOVITE ZA POTPUNI POVRAT NOVCA.

UPOZORENJA: SAMO ZA ODRASLE IZNAD 18 GODINA. NE UZIMATI AKO STE TRUDNICA ILI DOJILJA. AKO UZIMATE LIJEKOVE, ILI BOLUJETE OD BILO KOJE BOLESTI, KONZULTIRAJTE SE SA SVOJIM DOKTOROM PRIJE UZIMANJA. NE UZIMATI AKO BOLUJETE OD AUTO-IMUNIH BOLESTI NITI AKO UZIMATE IMUNOSUPRESIVNE TERAPIJE. NE UZIMATI AKO PIJETE LIJEKOVE ZA RAZRJEĐIVANJE KRVI. DRŽITE VAN DOHVATA DJECE.

Povezani proizvodi