SHIITAKE – DREVNA GLJIVA – RJEŠENJE ZA PROBLEME MODERNOG NAČINA ŽIVOTA!

ZNANJE TRADICIONALNE ORIJENTALNE MEDICINE STARE VIŠE OD 2000 GODINA DOSTUPNO U KAPSULI SNAŽNOG PRAHA SHIITAKE GLJIVE.

VIJEKOVIMA SU POZNATE PO SVOJOJ VIŠENAMJENSKOJ UPOTREBI I VIŠESTRUKO POZITIVNOM DJELOVANJU NA ORGANIZAM. ZBOG DJELOTVORNOSTI OVA GLJIVA ČESTO SE NAZIVA KRALJICOM MEĐU GLJIVAMA!

SHIITAKE GLJIVE SU BOGATE MINERALIMA KAO ŠTO SU KALIJ, KALCIJ, MAGNEZIJ, ŽELJEZO,FOSFOR, TE S DOSTA VITAMINA IZ SKUPINE B (B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12), VITAMINA A, C, D I E, AMINOKISELINAMA I BILJNIM VLAKNIMA. 

DR GABRIEL`S SHIITAKE KAPSULE U SVOM SASTAVU SADRŽE PRAH OVE MOĆNE GLJIVE KOJI JE JEDNO OD NAJVRIJEDNIJIH PRIRODNIH RJEŠENJA ZA LJUDE KOJI SE BORE SA VISOKIM PRITISKOM, HOLESTEROLOM, MANJAKOM KONCENTRACIJE I SLABIM IMUNOLOŠKIM SISTEMOM.

REDOVNA UPOTREBA SHIITAKE GLJIVA MOŽE POMOĆI ZA:

  • SNIŽAVANJE HOLESTEROLA I KRVNOG PRITISKA
  • UBRZAVANJE METABOLIZMA
  • KONTROLU I ODRŽAVANJE OPTIMALNE TJELESNE TEŽINE
  • ZDRAVIJA FUNKCIJA PANKREASA I JETRE
  • POJAČANJE MOĆI PAMĆENJA I KONCENTRACIJE 
  • POJAČANJE IMUNITETA

———

 

POTPUNO PRIHVATLJIV IZVOR PROTEINA, ŽELJEZA, VITAMINA B SKUPINE, AMINOKISELINA I BILJNIH VLAKANA ZA VEGETARIJANCE I VEGANE.

BEZ GMO, BEZ GLUTENA, BEZ UMJETNIH SASTOJAKA, BEZ SOJE,

DR GABRIEL`S SHIITAKE KAPSULE DOLAZE U FORMI VEGETARIJANSKIH KAPSULA (500MG/ SHIITAKE PO KAPSULI) U PRAKTIČNOM PAKOVANJU OD 60 KOMADA.

 

NAČIN UZIMANJA:  2 – 4 KAPSULE DNEVNO

ČUVATI NA SOBNOJ TEMPERATURI!

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE

SVI NAŠI PROIZVODI SU POD 100% – TNOM GARANCIJOM. TOLIKO SMO SIGURNI U SVAKI OD NAŠIH PROIZVODA DA ZNAMO DA ĆETE BITI ODUŠEVLJENI AKO UPOTRIJEBITE CIJELO PAKOVANJE. GARANCIJA VRIJEDI ČAK U SLUČAJU DA NISTE ZADOVOLJNI PROIZVODOM IAKO STE ISKORISTILI PAKOVANJE. JEDNOSTAVNO NAZOVITE ZA POTPUNI POVRAT NOVCA.

UPOZORENJA: SAMO ZA ODRASLE IZNAD 18 GODINA. NE UZIMATI AKO STE TRUDNICA ILI DOJILJA. AKO UZIMATE LIJEKOVE, ILI BOLUJETE OD BILO KOJE BOLESTI, KONZULTIRAJTE SE SA SVOJIM DOKTOROM PRIJE UZIMANJA. NE UZIMATI AKO BOLUJETE OD AUTO-IMUNIH BOLESTI NITI AKO UZIMATE IMUNOSUPRESIVNE TERAPIJE. NE UZIMATI AKO PIJETE LIJEKOVE ZA RAZRJEĐIVANJE KRVI. DRŽITE VAN DOHVATA DJECE. NE UZIMATI AKO IMATE ALERGIJU NA SASTOJKE.

 

Povezani proizvodi