Ekstrakt Sjeme Čorokota 20% Thymoquinone – 90 vegetarijanskih kapsula

Original price was: 33,35 KM.Current price is: 29,00 KM.

Thymoquinone je jedan od najbitnijih dijelova i aktivni sastojak u sjemenu čaorokota i smatra ga se odgovornim za mnoge koristi koje dolaze iz sjemena čorokota. Naš ekstrakt sjemena čorokota dolazi u formi 30:1 sa 20% Thymoquinon-a.

SKU: Kategorije: VEGETARIJANSKE KAPSULE

Stari Egipćani su dobro znali dobrobiti sjemenki crnog kima za probavu, pa su ga često uzimali da bi smirili preopterećeni trbuh, vrlo često nakon raskošnih gozbi. O
sim kao začin, ovo sjeme posjeduje mnoštvo zdravstvenih dobrobiti zbog kojih se svrstava i među prirodne lijekove. Sjeme Čorokota sadrži vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, folnu kiselinu, kalcij, željezo, bakar, cink, fosfor i mnoge druge minerale i vitamine.

Zbog visokog sadržaja esencijalnih omega-kiselina Sjeme Čorokota smanjuju nivo lošeg kolesterola i pomažu u kontroliranju visokog krvnog pritiska.

Thymoquinone je jedan od najbitnijih dijelova i aktivni sastojak u sjemenu čaorokota i smatra ga se odgovornim za mnoge koristi koje dolaze iz sjemena čorokota.
Naš ekstrakt sjemena čorokota dolazi u formi 30:1 sa 20% Thymoquinon-a. Sve bioaktivne tvari su sačuvane i ekstrakt je u istinski čistoj sirovoj formi.

Zbog visokog sadržaja esencijalnih omega-kiselina Sjeme Čorokota:

– smanjuje nivo lošeg kolesterola

– pomaže u kontroliranju visokog krvnog pritiska i masnoće.

Čista sirova forma hymoquinone (TQ) posjeduje antioksidativna svojstava koja su korisna za brojne mehanizme u tijelu, pridonoseći ojačani imunitet.🤌

Sadrže esencijalne masne kiseline, uključujući omega-3 i omega-6 masne kiseline, koje su neophodne za zdravlje srca, mozga i cjelokupnog tijela.

Također bogato je vitaminima i mineralima kao što su tiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2) i folat (vitamin B9).

100 % vegeterijanske kapsule idealnog oblika za jednostavnu konzumaciju

Bez GMO✔️ Bez glutena✔️ Bez umjetnih sastojaka✔️ Bez soje✔️

Dr Gabriel`s Ekstrakt Sjemena Čorokota 20% Thymoquinone (TQ) – dolazi u formi vegetarijanskih kapsula (52MG po kapsuli ( 30:1 EKSTRAKT)) u praktičnom pakovanju od 90 komada po PROMO cijeni od 📌29,00 KM

*OVE TVRDNJE NISU EVALUIRANE OD EFSA. OVAJ PROIZVOD NEMA KARAKTER NITI NAMJERU DA DIJAGNOZIRA, TRETIRA, LIJEČI ILI PREVENTIRA BILO KOJU BOLEST ILI STANJE. AKO IMATE OZBILJNO MEDICINSKO STANJE OBRATITE SE SVOME DOKTORU PRIJE UZIMANJA.

NAČIN UZIMANJA:

2-3 KAPSULE DNEVNO

Povezani proizvodi