VRATITE BALANS CRIJEVNOJ MIKROFLORI I URADITE DETOX STOMAKA UZ POMOĆ SPIRULINE!

UKOLIKO JE STRES, PUŠENJE, NEDOSTATAK VJEŽBANJA I PREHRANA PUNA ZASIĆENIH MASNOĆA NARUŠILA RAVNOTEŽU CRIJEVNE FLORE, NA RASPOLAGANJU VAM JE DAR PRIRODE IZ MORSKIH OKEANA I PRIRODNIH IZVORA.  

SPIRULINA JE ZELENO-PLAVA ALGA KOJA SE SA PUNIM PRAVOM NAZIVA SUPER-HRANA. NALAZI SE ŠIROM SVIJETA U SLATKIM VODAMA, MORSKIM OKEANIMA I PRIRODNIM IZVORIMA.

SPIRULINA IMA SNAŽNE ANTIMIKROBNE UČINKE KOJI POMAŽU U STVARANJU OPTIMALNE RAVNOTEŽE U CRIJEVNOJ FLORI. DELUJE NA VRAĆANJE BALANSA MIKROFLORE U CRIJEVIMA, JER ZAUSTAVLJA RAST PATOGENIH BAKTERIJA I GLJIVICA I TIME POBOLJŠAVA APSORPCIJU NUTRIJENATA IZ HRANE. NJENO BLAGOTVORNO DJELOVANJE KLJUČNO JE ZA OPTIMALNU PROBAVU, APSORPCIJU HRANJIVIH TVARI I DETOKSIKACIJU CRIJEVNOG SISTEMA.

HVALJENA KAO SUPERHRANA ZBOG VISOKE KONCENTRACIJE VITAMINA, UKLJUČUJUĆI VITAMINE A, C, E I B12, KAO I ČITAV NIZ MINERALA POPUT KALCIJA, MAGNEZIJA, CINKA I SELENA. MOĆNO JE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KRVI ZBOG BOGATOG IZVORA HLOROFILA. HLOROFIL POMAŽE U IZGRADNJI CRVENIH KRVNIH ZRNACA U TIJELU I OSIGURAVA MAGNEZIJ KOJI SE LAKO APSORBIRA. OVA KOMBINACIJA POMAŽE OKSIGENACIJU KRVOTOKA I UKLANJA ORGANSKE TOKSINE. PREPUNA JE NUTRIJENATA KAO ŠTO SU RIJETKE OMEGA 6 GLA MASNE KISELINE I NUKLEINSKE KISELINE KOJE POMAŽU KOD POPRAVKI OŠTEĆENIH DNA. SPIRULINA JE VRLO BOGATA KAROTENOIDIMA I IMA 10 PUTA VEĆU KOLIČINU BETA KAROTENA NEGO MRKVA. BOGATA JE ZEAKSANTINOM I LUTEINOM. OVI ANTIOKSIDANSI IZUZETNO SU VAŽNI ZA DOBAR VID I OPĆE ZDRAVLJE OČIJU. SPIRULINA SADRŽI POLISAHARIDE KOJI POBOLJŠAVAJU FUNKCIONALNU PRODUKTIVNOST ĆELIJA KOŠTANE SRŽI, TIMUSA I SLEZENE. POKAZALO SE DA FIKOCIJANIN I ALOFIKOCIJANIN, KOJI POMAŽU U STVARANJU PLAVE BOJE UNUTAR SPIRULINE (ZAJEDNO S ANTOCIJANINIMA) POVEĆAVAJU BROJ BIJELIH KRVNIH ZRNACA . SPIRULINA SADRŽI NAJVEĆU KONCENTRACIJU KLOROFILA (PO VOLUMENU) U ODNOSU NA OSTALE IZVORE I TIME POMAŽE ČIŠĆENJE KRVI OD TOKSINA.*

ZAHVALJUJUĆI OVOJ ČUDNOVATOJ ALGI NAKON SAMO PAR SEDMICA OSJEĆATI ĆETE SE BOLJE I  MOŽETE OČEKIVATI SLJEDEĆE:

  • OSJEĆAJ RAVNOTEŽE U CRIJEVNOJ FLORI I OPTIMALNA PROBAVA
  • DETOKSIKACIJA CRIJEVNOG SISTEMA
  • SNIŽAVANJE POVIŠENE RAZINE TRIGLICERIDA 
  • SMANJENJE APETITA I UBRZAN METABOLIZAM
  • JAČANJE IMUNITETA I PODIZANJE ENERGIJE U ORGANIZMU
  • POBOLJŠANJE VIDA I KONCENTRACIJE
  • POSPJEŠENJE OBNAVLJANJA OŠTEĆENIH DNA ĆELIJA
  •  ČIŠĆENJE KRVI OD TOKSINA
  • UBLAŽAVANJE SIMPTOMA ALERGIJSKOG RINITISA

BEZ GMO, BEZ GLUTENA,BEZ UMJETNIH SASTOJAKA, BEZ SOJE

SUPER-HRANA SPIRULINA JE POTPUNO PRIHVATLJIV IZVOR PROTEINA, VITAMINA B12 I ŽELJEZA ZA VEGETARIJANCE I VEGANE.

S DNA OKEANA DO VAS SPIRULINA DOLAZI U FORMI VEGETARIJANSKIH KAPSULA (500MG/SPIRULINE PO KAPSULI) U PRAKTIČNOM PAKOVANJU OD 60 KOMADA.

NAČIN UZIMANJA:  2 – 4 KAPSULE DNEVNO

ČUVATI NA SOBNOJ TEMPERATURI!

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE

SVI NAŠI PROIZVODI SU POD 100% – TNOM GARANCIJOM. TOLIKO SMO SIGURNI U SVAKI

OD NAŠIH PROIZVODA DA ZNAMO DA ĆETE BITI ODUŠEVLJENI AKO UPOTRIJEBITE CIJELO PAKOVANJE. GARANCIJA VRIJEDI ČAK U SLUČAJU DA NISTE ZADOVOLJNI PROIZVODOM IAKO STE ISKORISTILI PAKOVANJE. JEDNOSTAVNO NAZOVITE ZA POTPUNI POVRAT NOVCA.

UPOZORENJA: SAMO ZA ODRASLE IZNAD 18 GODINA. NE UZIMATI AKO STE TRUDNICA ILI DOJILJA. AKO UZIMATE LIJEKOVE, ILI BOLUJETE OD BILO KOJE BOLESTI, KONZULTIRAJTE SE SA SVOJIM DOKTOROM PRIJE UZIMANJA. NE UZIMATI AKO BOLUJETE OD AUTO-IMUNIH BOLESTI NITI AKO UZIMATE IMUNOSUPRESIVNE TERAPIJE. NE UZIMATI AKO PIJETE LIJEKOVE ZA RAZRJEĐIVANJE KRVI. DRŽITE VAN DOHVATA DJECE.

Povezani proizvodi