Vizija & Misija

Proizvodnja prirodnih preparata pretočila se u nastojanje informiranja i buđenja svijesti o zdravom načinu života modernog čovjeka uklapajući se u njegov svakodnevni tempo bez oduzimanja mnogo vremena, pružajući mu sve benefite u jednoj dozi proizvoda skladno potrebi kroz pažljivo odabrane visokokvalitetne sirovine i još bolje izradjene finalne produkte koji uvijek postaju izbor na “duže staze” svih naših klijenata čijem izboru oduvijek prethodi učinkovitost i zadovoljstvo.

 

Dr Gabriel's nikada nije bio samo čista prodaja, u našem dugogodišnjem radu ogleda se osluškivanje Vaših potreba što opravdava povećanje asortimana koji se proširuje na osnovu potreba i zahtjeva naših klijenata, adekvatna preporuka koja igra najvažniju ulogu u zadovoljstvu i učinkovitosti proizvoda sto znači da mora biti pravilno odabran, te razumijevanje - uvijek u pratnji neupitne garancije na svaki proizvod jer zadovoljstvo Vas koji ste birali Dr Gabriel's naša je najbolja reklama.

Naša priča počela je malim koracima, nastavlja se kroz današnje uspjehe, dalje prema svijetlijoj budućnosti. Putujte s nama i poboljšajte kvalitetu života blagodatima iz prirode.

Misija: Činimo dobro drugima

Vizija: Poboljšati kvalitetu života i blagostanja naših klijenata koristeći prednosti i blagodati iz prirode.