28 srpnja, 2017

Author: Dr Gabriel's

2 minutes

Ni danas podočnjaci nisu nimalo privlačni, sakrivamo ih raznim puderima, korektorima i probali smo različite maske, ali oni su opet tu ne žele da nestanu. Ne uklapaju se u današnji standard ljepote, a nikad i nisu. Evo kako ih se riješiti:
Podočnjaci su ono što prvo vidimo u ogledalu kada se ustanemo iz kreveta, poslovne obaveze, izlasci do kasno, porodica, djeca i mnoge druge obaveze ne idu ruku pod ruku s blistavim, odmornim i svježim pogledom. Zar ne postavljamo sebi često pitanje zato biti žena mladolikog izgleda mora biti tako teško, zašto je starenje kada su žene u pitanju mora biti tako teško?
Reći ćemo da je to prošlost.
Ne spavamo dovoljno, imamo previše obaveza, a s godinama naša koža gubi svoju elastičnost, nestaje nam kolagena, to je prirodan proces koji se ne može zaustaviti ali postoje jako dobri načini da ga usporimo i uklonimo podočnjake na potpuno prirodan način.
Serum za blistave oči
Ovaj osvježavajući serum nježno hidratizira osjetljivo područje oko očiju, čineći kožu ponovno zategnutom i tako smanjuje natečenost. Svojim aktivnim sastojcima normalizuje protok krvi i time pomaže eliminirati podočnjake za vrlo kratko vrijeme. I sve ovo uz predivan miris lavandinog esencijalnog ulja! Upotrebaljava se tako što treba da nanesete malu količinu kreme na područje ispod očiju i nježno umasirajte nekoliko puta u toku dana, po potrebi. Sastojci kreme potpuno su prirodni: neven, gavez, kantarion, mentol, propolis, kadulja, divlji kesteni esencijalno ulje lavande. (Više pogledajte i naručite ovdje)
Da li znate šta je to matična mliječ?
Matična mliječ je sami vrh meda i mednih proizvoda, ona revitalizira te hrani kožu i tjelo, poznata je od davnina, čuvala se kao tajna ljepote plemkinja. Dragocijena i rijetka s pregršt pozitivnih uticaja na kožu i zdravlje hrana pčele matice koja joj omugućava da zivi izrazito dugo u odnosu na pčele radilice.
Zamislite šta matična mliječ može da uradi borama oko vaših očiju, Sadrži vitamine A, B, C, D i E, s posebno visokom koncentracijom vitamina B5 (pantotenske kiseline) i vitamina B6. Ona ne da je odlična za hranjenje vase kože, nego pegla vase bore. Matične mliječi nema mnogo, količina u košnici je ograničena I teško ju je naći. Međutim ukoliko kliknete ovdje možete imati svoju tajnu eliksira mladosti koji su tako oprezno čuvale plemkinje kroz historiju. I dan danas ova maska je vrijedna lica jedne plemkinje.
Naručite I više o proizvodima pogledajte ovdje.
Prilikom naručivanja proizvoda preko interneta uvijek se pobrinite da su proizodi 100% prirodni i organski. Vaša koža će vam biti zahvalna.